TELEFONIE

TBIT levert telefoons, telefooncentrales voor de kleine tot middelgrote bedrijven en particulieren. Hierbij staat kwaliteit, schaalbaarheid en flexibiliteit hoog in het vaandel. Het gaat vooral om ISDN-centrales en toestellen al dan niet draadloos. Maar ook voor analoge apparatuur kunt u bij TBIT terecht.

Daarnaat kunt u ook bij TBIT terecht voor accesoires in de auto zoals carkits. Zie hiervoor de pagina auto accesoirces.

Het telefonie programma omvat o.a. het volgende:


SIEMENS Gigaset:

Draadloze DECT toestellen en centrales. Afhankelijk van de uitvoering kunt u uw PC erop aansluiten om te surven op Internet en te E-mailen.
Een veel geleverde combinatieset is de Gigaset 4170: een ISDN centrale met een USB aansluiting, 2 analoge uitgangen en een 4000 comfort handset. De 4170 kan maximaal 8 draadloze DECT apparaten (handsets, bureautoestellen of PC/Data-adapter) bedienen. Een handige babyfoonfunctie naar zowel interne als externe toestellen is standaard ingebouwd.

afbeelding: Siemens Gigaset
 

 
   
   

ELMEG/Funkwerk/Bintec apparatuur:

De Duitse fabrikant heeft zich helemaal in ISDN apparatuur gespecialiseerd. Zij produceren een mooie reeks ISDN telefooncentrales van klein tot middelgroot plus de bijbehorende toestellen.
De centrales zijn modulair opgebouwd waardoor deze perfect op de klantenwensen kan worden aangepast: diverse uitbreidingen waaronder VoIP, deurpost intercom.

Het grote voordeel van ELMEG t.o.v. andere merken is dat zij de IDSN standaard ook op de interne bussen handhaven. Hierdoor kan elk ISDN-toestel of apparaat op de interne bus worden aangesloten (dus er zijn geen "propriety" toestellen verplicht).
De centrale is op afstand te configureren: aanpassen van het programma, ingebouwde telefoonboek, fout opsporing, uitnemen gesprekgegevens, aanpassen van de taalkeuze etc. sinds kort is het zelfs mogelijk de ELMEG toestellen die op de centrale zijn aangesloten ook te programmeren. De centrales zijn uit te breiden met aanvullende modules.
De centrales en toestellen van ELMEG zijn perfect te integreren met de computer: standaard wordt er software meegeleverd om direct vanuit de PC, dankzij TAPI, het nummer te kiezen, een overzicht te maken van de gevoerde gesprekken of zelfs een database aan te leggen van bijvoorbeeld uw klanten.

ELMEG is gefuseerd met Artem, Funkwerk en Bintec.

 

De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Neem daarom gerust even contact op met TBIT om uw wensen en technische mogelijkheden op elkaar af te stemmen.